Spring naar inhoud
Home Inwoners Week van Ons Water

Week van Ons Water najaar 2020

Neem een duik in de wereld van het water!

Tijdens de Week van Ons Water worden door heel Nederland leuke en leerzame wateractiviteiten georganiseerd, zo ook in de Drechtsteden. Voor jong én oud valt er (zelfs meer dan) een week lang van alles te beleven. Afgelopen voorjaar kon de Week van Ons Water helaas, i.v.m. corona, niet doorgaan maar dit najaar staan er in de Drechtsteden wel allerlei spetterende activiteiten op de agenda! 


De Week van ons Water vindt plaats van zaterdag 10 oktober tot en met zondag 25 oktober. Hier kun je doorklikken naar het programma bij Weizigt en waar je het water in de Drechtsteden nog meer kunt beleven. 


Banner

Organiserende partners Week van Ons Water Drechtsteden:

Drechtsteden, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Evides Waterbedrijf, Gemeente Alblasserdam, Gemeente Dordrecht, Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Gemeente Papendrecht, Gemeente Zwijndrecht, Waterschap Hollandse Delta, Waterschap Rivierenland.


Ons Water

Werk aan Ons Water is namelijk nooit af. Elke dag weer wordt er hard gewerkt om ons land waterveilig te houden. En om te zorgen voor voldoende en schoon water. Tijdens de Week van ons Water kun je bij jou in de buurt kijken waar er wordt gewerkt aan ons water en wat je zelf kunt doen om ons water schoon te houden en wateroverlast tegen te gaan. Op www.weekvanonswater.nl vind je alle informatie over de landelijke week en de activiteiten die door het hele land georganiseerd worden.


De Week van Ons Water wordt georganiseerd door: 

Waterschappen, waterbedrijven, watermusea, Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, ministerie van Infrastructuur en Milieu, Unie van Waterschappen, Vewin, VNG en IPO.


Week van Ons WaterGa naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl