Spring naar inhoud
Home Inwoners Week van Ons Water

Week van Ons Water najaar 2020

Neem een duik in de wereld van het water!

Dit najaar kun je in de Drechtsteden deelnemen aan een aangepaste variant van de Week van Ons Water. Normaal gesproken kun je deelnemen aan allerlei leuke en leerzame wateractiviteiten. Omdat dit door corona nu niet mogelijk is, hebben we iets anders bedacht: de Herfstvakantie Waterchallenge! Hieronder lees je er alles over. Neem ook een duik in de wereld van water en doe mee!


WvOW najaar 2020


De herfstvakantie staat voor de deur en de landelijke Week van Ons Water is in volle gang. Omdat de kans groot is dat je zowel je vakantie als de Week van Ons Water rondom je huis gaat vieren, nodigen wij je uit voor de Herfstvakantie Waterchallenge.


Elke dag een nieuwe challenge

Neem een duik in de Wereld van Ons Water en doe vanaf 19 oktober elke dag mee aan een leuke en uitdagende wateropdracht. Iedere ochtend om 10.00 uur vind je een nieuwe challenge op de Facebookpagina van Weizigt. We zijn natuurlijk reuze benieuwd wat jullie allemaal ontdekken en leren tijdens deze waterweek. Breng daarom jouw wateravontuur in beeld en stuur je foto in voor de fotowedstrijd. Lees hier verder over de waterchallenges.

 

Fotowedstrijd

Water is overal maar tegelijkertijd enorm bijzonder. Water verdient het dan ook om zo mooi mogelijk vastgelegd te worden. We nodigen je daarom tijdens de Week van Ons Water uit om een waterfoto te maken die past bij een van de volgende thema's: Water Dichtbij, Water en Natuur, Water Art of Klimaatadaptatie. Uiteraard wordt de mooiste foto beloond met een prijs. Er wordt een 1e, 2e en 3e plek vergeven in verschillende leeftijdscategorieën. Iedereen, jong én oud, kan dus meedoen! Lees hier verder over de fotowedstrijd.


Wil je er toch op uit? Breng dan eens een bezoekje aan deze waterlocaties in de Drechtsteden. 


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl