Spring naar inhoud
Home Inwoners Week van Ons Water Week van Ons Water

Week van Ons Water

Neem een duik in de wereld van het water!

Tijdens de Week van Ons Water worden door heel Nederland leuke en leerzame wateractiviteiten georganiseerd, zo ook in de Drechtsteden. Voor jong én oud valt er een week lang van alles te beleven.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over het programma van de volgende Week van Ons Water.


Week van Ons Water Drechtsteden


Organiserende partners Week van Ons Water Dordrecht:

Drechtsteden, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Evides Waterbedrijf, Gemeente Alblasserdam, Gemeente Dordrecht, Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Gemeente Papendrecht, Gemeente Sliedrecht, Gemeente Zwijndrecht, Waterschap Hollandse Delta, Waterschap Rivierenland.


Logo's

Ons Water

Werk aan Ons Water is namelijk nooit af. Elke dag weer wordt er hard gewerkt om ons land waterveilig te houden. En om te zorgen voor voldoende en schoon water. Twee maal per jaar organiseren de waterpartners een Week van Ons Water. In het voorjaar is het thema schoon water en in het najaar waterveiligheid en wateroverlast. Dan kun je bij jou in de buurt kijken waar er wordt gewerkt aan ons water. En wat je zelf kunt doen om ons water schoon te houden en wateroverlast tegen te gaan. Op www.weekvanonswater.nl vind je alle informatie over de landelijke week en de activiteiten die door het hele land georganiseerd worden.

De Week van Ons Water wordt georganiseerd door: 

Waterschappen, waterbedrijven, watermusea, Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, ministerie van Infrastructuur en Milieu, Unie van Waterschappen, Vewin, VNG en IPO.


Week van Ons WaterGa naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200
Fax: 078 - 631 10 70
E-mail: weizigt@dordrecht.nl