Spring naar inhoud
Home Inwoners Ik hou Dordt Schoon! Sportclubs

Sportclubs

Help jij mee om jouw sportvereniging schoon te houden?


Houd je sportclub schoon


Om niet alleen jouw sportclub maar heel de stad een stukje schoner te maken, is Duurzaamheidscentrum Weizigt een nieuwe campagne gestart. Met deze campagne roepen we sportverenigingen en hun jeugdleden op om hun afval in de afvalbak te gooien én het rondslingerende afval van anderen op te ruimen. We zijn ons er namelijk van bewust dat dit thema speelt bij sportverenigingen.

Het verspreiden van deze boodschap helpt ons, maar levert jullie ook een schone club op. Want hoe meer leden hun afval opruimen, hoe beter en schoner. Een win-winsituatie dus!

Omdat er statiegeld (€0,15) op kleine petflessen en blikjes zit, kan het ook nog eens interessant zijn om dit afval niet rond te laten slingeren maar in te leveren.


Ja, onze vereniging doet mee!

Op deze pagina vind je de video 'Je scoort pas echt als je jouw afval opruimt'. De video met een knipoog naar sport is geheel gericht op het juist weggooien van afval dat achtergelaten is. De video kun je delen via jullie eigen social mediakanalen. Bij de video hoort een social mediabericht dat je kunt gebruiken. Daarnaast zorgen we ook voor een een standaardtekst die jullie kunnen gebruiken in jullie eigen nieuwsbrief voor de leden.
Opruimmaterialen hoe kom ik eraan?

Weizigt biedt verschillende opruimmaterialen aan, ook om het afval makkelijk te kunnen scheiden. Klik hier voor meer informatie. 

 

Sportclub schoon

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl