Spring naar inhoud
Home Scholen Primair onderwijs

Primair onderwijs

Het Educatief Aanbod voor schooljaar 2020 – 2021 staat online!


Ben je op zoek naar educatie  op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid? Dan ben je bij Weizigt aan het juiste adres!

Update corona

Op dit moment kunnen scholen twee lessen volgen op het terrein van Weizigt: 'Draai je wijzer' en 'Kleuren Ganzenbord'. Dit zijn lessen die zelfstandig door de docent op ons terrein uitgevoerd kunnen worden, dus zonder begeleiding van medewerkers van Weizigt. Per les is een protocol gemaakt waarin rekening wordt gehouden met afstand tot volwassenen en extra hygiënemaatregelen

Bij Stadsboerderij Weizigt is een tent geplaatst waar lessen kunnen starten. Zo blijven bezoekers in de buitenlucht, maar ook droog. Er hangt in deze tent een dispenser met desinfectiegel. Uiteraard worden alle lesmaterialen zorgvuldig schoongemaakt na gebruik.

De uitleen van leskisten gaat gewoon door. Ook hier wordt extra aandacht besteed aan het schoonmaken van de leskisten en de materialen die in de kist zitten. Meer informatie vind je hier. 

Mocht je als docent/school nog vragen hebben, kun je contact opnemen via 078 770 8200 of .


Energieles


Breed aanbod

Ook het komende schooljaar kun je weer kiezen uit een breed aanbod. In ons reserveringssysteem vind je alle informatie over het lesmateriaal en kun je het materiaal ook inzien. We nodigen je van harte uit om ons educatief aanbod te bekijken. 


Let op!
Hoe eerder je reageert, hoe meer kans je hebt dat de gewenste les en periode nog vrij zijn. Klik hiervoor op de onderstaande button.


Educatief Aanbod


Inschrijven

Om een reservering te plaatsen ga je als volgt te werk.

  • Klik op de button hierboven Naar het aanbod.

  • Je kunt nu het hele aanbod Natuur- en Duurzaamheidseducatie inzien. Heb je je keuze gemaakt? Log dan in met de gegevens die je van ons ontvangen hebt en reserveer een educatief product.

  • Als de aanvraag definitief is, ontvang je een bevestiging van Weizigt met een ingeroosterde datum.

  • Geef eventuele wijzigingen en/of annuleringen tijdig door.

Heeft je school nog geen gebruikersaccount? Neem dan contact op met Duurzaamheidscentrum Weizigt via educatieweizigt@dordrecht.nl of telefonisch, (078) 770 82 00.


Aanvinklijst

Verwerk jij de aanmeldingen voor je collega's? Hieronder vind je een aanvinklijst die je onder collega's kunt verspreiden. Vraag hen de gegevens van de groep in te vullen en aan te geven wat de wensen zijn.

Let op! Deze lijst is voor eigen gebruik. Via het digitale inschrijfsysteem kun je zelf de inschrijvingen verzorgen. MS Word-bestandDownload de aanvinklijst. (33 kB)


Folder educatief aanbod

Alle scholen voor primair onderwijs in Dordrecht ontvingen in mei 2020 deze folder met het educatief aanbod.
PDF-bestandDownload de folder educatief aanbod schooljaar 2020-2021. (5617 kB)


Educatief aanbod andere Drechtsteden

Ook aan scholen in Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht bieden wij verschillende lessen aan. Klik hier voor meer informatie of klik op de button hierboven om direct naar het reserveringssysteem te gaan.


Waterdiertjes

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl