Spring naar inhoud
Home Inwoners Over Weizigt Bezoekersinformatie

Bezoekersinformatie

Duurzaamheidscentrum Weizigt stimuleert het duurzaam denken en handelen in Dordrecht en de regio. Door educatie, communicatie en recreatie realiseert Weizigt gedragsverandering bij inwoners van Dordrecht en omgeving, het onderwijs, bedrijven en partners.


waterdiertjes zoeken

Weizigt biedt ruim twee hectare uniek natuurterrein met mooie faciliteiten: een duurzame Stadsboerderij, het Koetshuis, Tuinen, een Klimaatkas, het Aquarama en een Bijenstal.


Ontdekken, leren, recreëren

Duurzaamheidscentrum Weizigt biedt volop mogelijkheden voor inwoners en scholen om te ontdekken, te leren en te recreëren. Bedrijven en andere organisaties kunnen bij Duurzaamheidscentrum Weizigt bijeenkomsten organiseren, elkaar ontmoeten en kennis opdoen. Weizigt inspireert tot duurzaam denken en handelen. 


Openingstijden

Stadsboerderij Weizigt, de Tuinen en de rest van het terrein zijn elke dag geopend tussen 09.00 uur en 17.00 uur. De dieren wgeitjesorden elke dag rond 16.00 uur gevoerd. Op woensdag, zaterdag en zondag is het Informatiepunt op de Stadsboerderij geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

In het Informatiepunt zijn verschillende souvenirs te koop. Het is vanaf 1 juli 2019 niet meer mogelijk om contant te betalen. Pinnen is vanaf die datum de enige betaalmogelijkheid in het Informatiepunt. 


Gesloten op
Het terrein van Duurzaamheidscentrum Weizigt is gesloten op 1 januari, 25 december en Koningsdag.

Openingstijden Koetshuis

Het koetshuis is met ingang van 1 juni 2012 gesloten voor bezoekers.

Toegangsprijzen

Toegang tot het gehele terrein is gratis.


Hier liever niet:

We vragen onze bezoekers vriendelijk om niet met hond, fiets of sigaret ons terrein te betreden. Lees hier verder over het rookvrij gaan van ons terrein.Plattegrond Weizigt 2016


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant
  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl