Spring naar inhoud

Vier je herfstvakantie bij Weizigt

De blaadjes verkleuren, paddenstoelen duiken op: het is herfst! Over een paar weken staat de herfstvakantie dan ook weer voor de deur. Jij gaat je zeker niet vervelen want Duurzaamheidscentrum Weizigt heeft weer allerlei leuks op de planning staan. Jij bent er toch ook bij?

 

Dinsdag 17 oktober starten we met de workshop Muziekinstrumenten maken. Blikjes, buizen en dopjes, overal zit muziek in! Maak van huis-, tuin- en keukenspulletjes je eigen panfluit. Alle dierenvrienden verzamelen zich woensdag 18 oktober op Stadsboerderij Weizigt voor de workshop Junior Dierverzorging. Leer van alles over het gedrag van de dieren, maak de stallen weer lekker schoon en verwen ze met een fijne borstelbeurt! De dieren staan al te trappelen! Knutsel jij graag en ben je een beetje technisch? Dan is de workshop Techniek op donderdag 19 oktober iets voor jou. Maak je eigen sleutelhanger, ketting of armband van gerecycled materiaal. Benieuwd wat er nu allemaal leeft onder het wateroppervlak? Neem dan samen met de natuurgidsen van IVN Dordrecht een duik in de wereld van het water tijdens de vakantieactiviteit Waterdiertjes vangen op donderdag 19 oktober. Schepnetjes, zoekkaart, loeppotje en jij bent er klaar voor! Kortom, er zit voor iedereen iets bij.


Aanmelden

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Op www.weizigt.nl vind je alle informatie over de vakantieactiviteiten. Om je aan te melden, stuur je een mailtje naar weizigt@dordrecht.nl.Datum

Activiteit

Dinsdag 17 oktober

Workshop Muziekinstrumenten maken

Woensdag 18 oktober

Workshop Junior Dierverzorging

Donderdag 19 oktober

Workshop Techniek

Donderdag 19 oktober

Waterdiertjes vangen


Weizigts Vakantieactiviteiten Herfst 2017
Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl