Spring naar inhoud

Wij maken Dordt samen schoner tijdens Dordt Schoon

Afgelopen voorjaar kon Dordt Schoon vanwege het coronavirus helaas niet doorgaan. Komend najaar krijgt deze actieweek daarom een tweede kans! Van 19 september, World Cleanup Day, tot en met 26 september maken we Dordrecht samen een stukje schoner tijdens Dordt Schoon.


Of je het nu doet in je eigen straat, het sportveld of schoolplein, het grasveldje om de hoek of het park verderop, samen schoonmaken zorgt voor een schone omgeving en een goed gevoel. Tijdens Dordt Schoon, van zaterdag 19 september tot en met zaterdag 26 september, vinden overal schoonmaakacties plaats, allemaal op eigen initiatief van Dordtenaren die zich in willen zetten voor een schone leefomgeving.Dordt Schoon najaar 2020

World Cleanup Day

Dordt Schoon gaat dit najaar van start op World Cleanup Day. Deze bijzondere dag wordt dit jaar in Nederland door de Plastic Soup Foundation samen met Nederland Schoon georganiseerd. World Cleanup Day is een wereldwijde opruimactie. Ruim 180 landen geven de planeet die dag een grote schoonmaakbeurt.

 

10 jaar Dordt Schoon

Door alles wat er dit jaar gebeurt, zouden we het bijna vergeten: dit jaar vieren we 10 jaar Dordt Schoon! Dit vraagt om iets speciaals. Maak een feestelijke foto van je volle vuilniszakken in de vorm van het getal 10. Zet deze foto op de Facebookpagina Dordtse Doorpakkers. De meest originele foto wint een taart!

 

Doe ook mee!

Meedoen is simpel. Bedenk een leuke actie, meld je aan en leen materiaal bij Weizigt om het opruimen nog gemakkelijker te maken. Alle informatie over Dordt Schoon, het aanmeldformulier en informatie over het lenen van materialen vind je hier. Op de Facebookpagina Dordtse Doorpakkers vind je alle acties en hoe je kunt aansluiten bij acties van anderen.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl