Spring naar inhoud

Weizigt stap voor stap op weg naar heropening

Na bijna 3 maanden zonder bezoekers, gaan de hekken van het terrein van Weizigt bijna weer open! Vanaf vandaag werken we in stapjes naar deze opening toe.


Weizigt


Deze week heten we onze vrijwilligers weer welkom die samen met ons ervoor gaan zorgen dat ons terrein er tiptop uitziet als we straks echt onze deuren weer mogen openen.


Volgende week (8 juni – 12 juni) zal Gemiva weer voorzichtig starten met dagbesteding bij Weizigt en nodigen we een aantal BSO's uit voor een bezoek. Zij kunnen dan rustig het terrein bekijken. Tegelijkertijd ontdekken we dan of alle maatregelen die wij getroffen hebben duidelijk zijn en ook door kinderen begrepen worden. Een soort testweek dus.


Op 15 juni gaan dan eindelijk de hekken weer open. Uiteraard wel met de nodige maatregelen en eenrichtingsverkeer over het gehele terrein. We gaan van maandag tot en met vrijdag open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Alle informatie over de heropening en de maatregelen die op ons terrein zullen gelden, vind je binnenkort op onze website en social media. We vragen je deze informatie goed door te nemen voor je een bezoek aan ons terrein brengt.


Nog heel even geduld dus! Tot gauw bij Weizigt!


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl