Spring naar inhoud

Peuterinloop op Stadsboerderij Weizigt

Update 15 oktober 2020

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen, komt de Peuterinloop tot nader order te vervallen. We hopen op jullie begrip! 


Op vrijdag 11 september start in Dordrecht op Stadsboerderij Weizigt de Peuterinloop. Op een vast, wekelijkse terugkerend, moment kunnen ouders elkaar ontmoeten, vragen stellen en ervaringen uitwisselen terwijl de kinderen lekker spelen. De Peuterinloop is een initiatief van Doe FF Gezond vanuit GGD ZHZ in samenwerking met Moeders Informeren Moeders van JongJGZ en Toppie Dordrecht.


Peuterinloop

 

Naar succesvol voorbeeld in andere steden start vrijdag 11 september de Peuterinloop in Dordrecht. De inloop vindt elke week om dezelfde tijd en op dezelfde locatie plaats en is speciaal bedoeld voor jonge ouders en hun baby, dreumes en/of peuter. Want iedereen wenst het allerbeste voor zijn of haar kind, maar er komt als jonge ouder ook een heleboel op je af. Dan is het fijn als je ergens terecht kunt met je vragen. De Peuterinloop is een ontmoetingsplek waar je ervaringen uit kan wisselen, je kind kan spelen en je nuttig en praktisch advies van professionals krijgt voor thuis.

 

Schuif lekker aan!

De Peuterinloop vindt elke vrijdag van 10.00 uur tot 11.00 uur plaats op Stadsboerderij Weizigt. De inloop is gratis en aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon aansluiten met je kind. Elke week zijn er wisselende professionals aanwezig waaraan je, vrijblijvend, vragen kunt stellen en om advies kan vragen. Ondertussen kunnen de kinderen een kijkje nemen op de Stadsboerderij en lekker spelen met elkaar. Voor wat te drinken, een gezonde snack en allerlei leuk speelgoed wordt gezorgd.

 

Ontmoet elkaar buiten

Vanwege de huidige coronamaatregelen, wordt de Peuterinloop voorlopig buiten en op gepaste afstand van elkaar georganiseerd. Wanneer er slecht weer voorspeld wordt, zal de Peuterinloop dan ook niet doorgaan. Houd hiervoor de Facebookpagina van Toppie Dordrecht in de gaten. Mocht de Peuterinloop een keer niet doorgaan, dan vind je dat hier. Op www.doemeemettoppie.nl vind je onder 'Over Toppie' alle praktische informatie over de inloop en een overzicht van de professionals de wekelijks aanwezig zijn.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl