Spring naar inhoud

Online feestje voor Stadsboerderij Weizigt

10 jaar SB


Komende vrijdag, 23 april, is het precies 10 jaar geleden dat Stadsboerderij Weizigt na een flinke verbouwing opnieuw geopend werd. De oude boerderij maakte plaats voor een multifunctioneel gebouw vol duurzame installaties en ruime binnen- en buitenverblijven voor de dieren. Met een groot feest werd de opening van de nieuwe Stadsboerderij gevierd.

 

Graag hadden we de 10e verjaardag van onze Stadsboerderij ook uitgebreid willen vieren, maar dat is nu even niet mogelijk. In plaats daarvan vieren we vanaf morgen, 21 april, online een klein feestje met allerlei leuke weetjes, foto's en filmpjes over de Stadsboerderij en de dieren die er wonen.

Afgelopen week hebben de basisscholen in de Drechtsteden al een voorproefje gehad. Kinderkrant Jong078 nam namelijk een kijkje achter de schermen op de Stadsboerderij en maakte er een mooi verslag van. Vorige week werd de krant op de scholen uitgedeeld.

Op onze website richten we vrijdag een speciale pagina in voor de verjaardag van de Stadsboerderij, zodat je ook na 23 april alles op je gemakje nog eens kunt bekijken.

 

Veel plezier!


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl