Spring naar inhoud

Het Educatief Aanbod voor 2020-2021 staat online!

Afgelopen dinsdag hebben we het nieuwe Educatief Aanbod voor schooljaar 2020-2021 naar de scholen verstuurd. Ook het komende schooljaar kan je weer kiezen uit een breed aanbod. Ben je op zoek naar educatie op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid? Dan ben je bij Weizigt aan het juiste adres!

PDF-bestandKlik hier voor de folder met het Educatief Aanbod. (5617 kB)

 

Nieuw en vernieuwd

Dit schooljaar bieden we ook een aantal nieuwe en vernieuwde lesmaterialen aan. Alle lesmaterialen over (zwerf)afval zijn in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe les over de lente die voor het huidige schooljaar stond gepland, is helaas door de Covid-19 maatregelen niet doorgegaan, in 2021 dus de herkansing! In 2021 is er ook veel aandacht voor het thema water. Samen met het Biesboschcentrum Dordrecht werken wij aan een speciaal aanbod vanwege het herdenkingsjaar voor de St. Elisabethsvloed. In de loop van het schooljaar volgt hierover meer informatie. Ook nieuw is het aanbod van Staatsbosbeheer voor een bosuitje in natuurgebied de Elzen. Dit aanbod staat los van het programma van Weizigt, maar we brengen het graag onder de aandacht.

 

Educatief Aanbod 2020-2021


Andere Drechtsteden

Ook voor scholen buiten Dordrecht is er weer de mogelijkheid om uit een divers aanbod te kiezen. Dankzij een financiële bijdrage van de waterpartners van het programma Watereducatie Drechtsteden is ons watereducatie aanbod beschikbaar voor alle scholen in de Drechtsteden: Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht. Kijk hiervoor op onze website.  


Lessen op ons terrein

Het is nog niet bekend welke maatregelen er na de zomervakantie zullen zijn rondom Covid-19. Er bestaat een mogelijkheid dat lessen op ons terrein in een aangepaste versie plaats moeten vinden, of mogelijk helemaal niet. Toch willen we je uitnodigen om in te schrijven voor deze lessen in het vertrouwen dat we hiervoor oplossingen zullen vinden.

 

Enthousiast? Reserveer snel!

Op onze website en in het reserveringssysteem kun je uitgebreide informatie vinden over het lesmateriaal en kun je het materiaal ook inzien. Enthousiast geworden? Reserveer dan snel. Want hoe eerder je reageert, hoe meer kans je hebt dat de gewenste les en periode nog vrij zijn.

 

We hopen je na de zomer weer met je klas te zien op ons terrein!


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl