Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Nieuws

Herfst bij Weizigt!

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent dat Weizigt weer allerlei leuks, leerzaams en spannends op het programma heeft staan. Van sportieve waterspelletjes tot een workshop Junior Dierverzorging, er zit voor iedereen wat bij. Vervelen is er dus zeker niet bij dit najaar!


Dit najaar giet Weizigt de vakantieactiviteiten in een iets ander jasje. Het programma bestaat namelijk uit drie verschillende onderdelen: Week van Ons Water, Groen doet goed en de vertrouwde vakantieactiviteiten.

Week van Ons Water

Nog tot en met 19 oktober worden er in de Drechtsteden allerlei wateractiviteiten georganiseerd in het kader van de Week van Ons Water. Bij Weizigt kun je dinsdagmiddag 18 oktober deelnemen aan allerlei leuke, sportieve en gratis waterspelletjes. De spelletjes starten om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon gezellig langs!

Groen doet goed

Op donderdag 20 oktober organiseert Groen doet goed Dordrecht een superleuke activiteitendag in de Biesbosch. In de herfst valt er namelijk ontzettend veel te ontdekken en te beleven in de natuur. Kom ook en doe mee aan de herfstexcursie, vogeltocht op fluisterboot de Sterling of de sportieve speurtocht. Deelname is gratis, je hoeft je alleen maar even vooraf aan te melden.
Vakantieactiviteiten

Op woensdag 19 oktober kun je 's ochtends deelnemen aan de workshop Junior Dierverzorging. Leer alles over je favoriete boerderijdier en krijg na afloop een echt certificaat mee naar huis! Op donderdagmiddag 20 oktober duik je samen met de natuurgidsen van IVN Dordrecht in de wereld van het water. Gewapend met een schepnetje en een zoekkaart ontdek je wat er allemaal leeft onder het wateroppervlak.

Junior Dierverzorging


Meer informatie over de activiteiten bij Weizigt dit najaar is te vinden in de evenementenkalender. Voor meer informatie of om je aan te melden neem je contact op via 078-7708200 of weizigt@dordrecht.nl.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant
  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl