Spring naar inhoud

Ga mee naar Dromenland tijdens de Toppie Seizoensdag

UPDATE 15 OKTOBER 2020

I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen, wordt deze activiteit geannuleerd.


Vrijdag 23 oktober organiseert Toppie Dordrecht weer een nieuwe, bijzondere Toppie Seizoensdag. De activiteiten vinden 's ochtends plaats bij en rondom het Oogstpark in de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Het thema van de activiteiten is Slapen en Ontspanning. En waar kom je nou beter tot rust dan in de natuur? Ga ook mee naar Dromenland met Toppie!


Oogstpark

 

Goed slapen en voldoende ontspanning zijn ontzettend belangrijk voor je. Toppie Dordrecht nodigt je daarom uit voor een dromerige Toppie Seizoensdag bij het Oogstpark in de Nieuwe Dordtse Biesbosch.

De dag begint vroeg en gaat van start in het Oogstpark met wat lekkers, een fijne yogales en een leuke knutselworkshop. Vanuit daar brengt een speurtocht je naar het Speelbos, oftewel Dromenland. Gebruik je fantasie en doe mee aan allerlei spelletjes. Ook kan je hier lekker vrij spelen. Vanuit Dromenland brengt een Slaapwandeling je weer terug naar het Oogstpark. Onder begeleiding van natuurgidsen loop je door het prachtige gebied. Onderweg stop je om te luisteren naar een mooi verhaal en om mee te doen aan een bijzondere klankschalen workshop. Daarnaast hebben de natuurgidsen nog wat leuks in petto, zoals een activiteit met regenboogsteentjes en een stiltewandeling. Eenmaal terug in het Oogstpark gaat de wekker en word je weer wakker uit Dromenland.

 

Veilig voor iedereen

Vanwege de coronamaatregelen is het lange tijd niet mogelijk geweest om activiteitendagen te organiseren. Nu kan het gelukkig weer wel. Natuurlijk houdt Toppie Dordrecht bij de uitvoering van deze Toppie Seizoensdag rekening met alle geldende coronamaatregelen. De ochtend wordt verdeeld in vier blokken waardoor de groepen klein zijn en er voldoende afstand gehouden kan worden. Daarnaast is er een corona-coördinator aanwezig die erop toeziet dat de maatregelen nageleefd worden.

 

Kom ook!

Wil jij er ook bij zijn vrijdag 23 oktober? Meld je dan snel aan! De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud en hun ouders. De ochtend is verdeeld in vier blokken, per blok is er plaats voor 20 kinderen en 20 volwassenen. Om je aan te melden ga je naar www.doemeemettoppie.nl en klik je in de activiteitenkalender op Toppie Seizoensdag 'Dromenland' op 23 oktober. Bij de omschrijving van de activiteit vind je de link naar het aanmeldformulier.   


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl