Spring naar inhoud

Blije Staarten Feest in de voorjaarsvakantie

Op de Stadsboerderij bij Weizigt vieren we op zaterdag 17 februari, zondag 18 februari en woensdag 21 februari het Blije Staarten Feest. Kom jij ook?

Deze voorjaarvakantie leer jij alles over het gedrag van de dieren op de Stadsboerderij. En nog veel belangrijker: wat jij zelf kunt doen om goed voor deze dieren te zorgen. Want hoe beter iedereen voor de dieren zorgt, hoe fijner de dieren op de Stadsboerderij leven.


Als de staarten van de dieren wapperen van plezier, dan hebben we het goed gedaan.


Het Blije Staarten Feest is op zaterdag 17 februari, zondag 18 februari en woensdag 21 februari. Er zijn dan allemaal leuke activiteiten:


  • Door goed naar dieren te kijken, kun je zien hoe ze zich voelen. Doe de dierenvriendentest en leer wat de dieren van de Stadsboerderij jou vertellen.
  • Tijdens 'Dier in de spotlight' vertellen onze dierenverzorgers over de bewoners van de Stadsboerderij. Kom luisteren, aaien en stel je vragen.
  • Hoe goed ken jij de bewoners van de Stadsboerderij? Onze dieren hebben net als jij een eigen karakter. Speel de fotoquiz en leer de dieren nog beter kennen.
  • Verzamel zoveel mogelijk knuffels in de kruiwagen tijdens het dierenparcours.
  • Word je een poesje of toch liever een koe? Laat je schminken als je favoriete boerderijdier!


Alle activiteiten tijdens het Blije Staarten Feest zijn gratis en inschrijven is niet nodig. PDF-bestandHet volledige programma en tijden van het Blije Staarten Feest vind je hier (850 kB).


Blije Staarten Feest

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl