Spring naar inhoud

Beleef het water in de Drechtsteden en bij Weizigt

Van 1 tot en met 14 mei is het weer de landelijke Week van Ons Water.

Tijdens deze week ontdek je allerlei inspirerende locaties in de regio die zich bezighouden met dit onderwerp. Zo vinden bij Duurzaamheidscentrum Weizigt de Waterspelen plaats.

 

Waterspelen bij Weizigt

Op woensdagmiddag 3 mei staat héél Weizigt in het teken van water! Overal op het terrein kun je je die middag vermaken met allerhande activiteiten: verwonder je over de bijzondere waterdiertjes met de natuurgidsen van IVN, doe mee met actieve waterspelletjes, proef kraanwater met een lekker smaakje en help mee met het maken van een groot waterdieren kunstwerk. 

 

Kom je langs? De Waterspelen zijn gratis en aanmelden is niet nodig. De activiteiten vinden tussen 13:00 uur en 16:30 uur plaats. Bij Koetshuis Weizigt staat dan een kraam waar je een Water Doe-Kaart op kunt halen. Hierop staat wat er die middag allemaal te doen is.


watrspelen


Wateruitjes in de Drechtsteden

Er is van alles te ontdekken in de regio. Beleef de Week van ons Water met een bezoek aan de spetterende locaties die jou alles leren over het water.

 

Voor meer informatie over de Week van Ons Water en de activiteiten bij Weizigt kijk je op www.weizigt.nl/weekvanonswater. Hier vind je ook een overzicht van leuke wateruitjes in de regio.waterspelen

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl