Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Evenementen

VOL! 30-06 Vier feest in de Biesbosch!

DEZE ACTIVITEIT ZIT VOL! AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!


Hoera, het Biesboschcentrum is weer open! Daarom viert Toppie Dordrecht op woensdag 30 juni een spetterend feestje in en rondom het compleet vernieuwde centrum.


PDF-bestandKlik hier voor de flyer! (1350 kB)


Water is heel belangrijk voor de Biesbosch, zonder water was dit bijzondere gebied er nooit geweest. Tijdens deze activiteitenmiddag beleef je het water in de Biesbosch op allerlei manieren!

Ontdek bijvoorbeeld het leefgebied van de bevers vanuit de lucht in het Klimbos. Samen met een instructeur volg je een van de spannende juniorroutes! Natuurlijk nemen we ook een kijkje onderwater! Met een schepnet, zoekkaart en loeppotje kom je erachter wat er allemaal leeft onder het wateroppervlak.

Trek daarna je laarzen aan en stamp door de modder op het Laarzenpad. Tijdens een van de speurtochten leer je nog meer over dit bijzondere natuurgebied en alle planten en dieren die er wonen.


De activiteitenmiddag start om 13.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Alle activiteiten vinden plaats rondom het Biesboschcentrum aan de Baanhoekweg in Dordrecht. Er is plaats voor ongeveer 50 kinderen ( 6 t/m12 jaar) en deelname is gratis. We vragen je wel je vooraf aan te melden door te mailen naar em.baars@dordrecht.nl.


Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is het niet toegestaan om als ouder/verzorger bij je kind te blijven tijdens de activiteiten. Alle activiteiten vinden plaats in kleine groepjes en worden door professionals begeleid. Uiteraard mag je wel in de buurt blijven en een wandeling maken of lekker op het terras gaan zitten. 


Tot dan!Contactpersoon Eva Baars
Locatie Biesboschcentrum, Baanhoekweg 30, Dordrecht
Website www.doemeemettoppie.nl / www.biesboschcentrumdordrecht.nl
Datum 30-6-2021
Openingstijden 13.30 uur - 17.30 uur
Toegangsprijzen Gratis, wel vooraf aanmelden via em.baars@dordrecht.nl
6 tot 12 jaar
 

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl