Spring naar inhoud

Opening expositie POP-UP Circulair

De leerlingen van groep 8 van de Don Boscoschool nodigen je uit!


Tijdens de projectweek POP-UP Circulair hebben de leerlingen van groep 8 van de Don Boscoschool niet alleen van alles geleerd over circulariteit; ze zijn er ook mee aan de slag gegaan. Aansluitend aan deze projectweek is er een expositie. 


Jij bent van harte uitgenodigd voor de opening van deze expositie!


De POP-UP Expo wordt op 30 juni om 13.30 uur geopend door de leerlingen van de Don Boscoschool. De POP-UP Expo Circulair is te vinden in de Bibliotheek Crabbehof: De Savornin Lohmanweg 110


POP-UP Circulair

Leerlingen van groep 8 gaan voor de projectweek POP-UP Circulair zelf een meubel opknappen op de werkplaats van Wijk voor Wijk. In een week tijd hebben de leerlingen van een oud meubeltje een nieuw meubeltje gemaakt. Er is gezaagd, getimmerd en nagedacht over vorm en kleur. Tijdens de les hebben ze inspiratie op gedaan hoe kunstenaars omgaan met afgedankte spullen. En hebben zij met elkaar gediscussieerd waarom het belangrijk is om spullen niet zo maar weg te doen.


Tentoonstelling

De projectweek eindigt met de opening van een bijzondere expositie van alle meubelstukken in de Bibliotheek in de wijk Crabbehof. Op vrijdag 30 juni zal de expositie door de leerlingen en wethouder Chris Benschop worden geopend en zijn wijkpartners, bewoners van Dordrecht én familie uitgenodigd. Tijdens de opening krijgen alle leerlingen de mogelijkheid om hun eigen opgeknapte meubelstuk te presenteren aan de bezoekers.


circuDatum 30-6-2023
Openingstijden 13:30
 

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl