Spring naar inhoud

06-05-2022 Laarzendag in de Biesbosch

Laarzendag in de Biesbosch!

Wanneer: vrijdag 6 mei

Hoe laat: 9.30 uur tot 12.30 uur of 13.30 uur tot 16.30 uur

Leeftijd: 4 tot 12 jaar

Aanmelden: em.baars@dordrecht.nl

Trek je laarzen aan en kom naar de Laarzendag

Op vrijdag 6 mei nodigt Toppie Dordrecht alle Dordtse kinderen uit voor een Laarzendag rondom Biesboschcentrum Dordrecht.

Tijdens Laarzendag loopt iedereen op laarzen en kun je meedoen aan activiteiten over en met laarzen. Naast heel erg leuk, is dit ook een belangrijke dag. Want het water stijgt en wij, jong én oud, moeten in Nederland hard aan de slag om daar oplossingen voor te vinden. Door lekker buiten bezig te zijn met groen en water, maak je hier alvast een begin mee!

Waar wacht je dus nog op? Trek je laarzen aan en doe mee!

Je kunt gratis meedoen aan allerlei spetterende én modderige activiteiten.

 

Laarzenpadexpeditie:

Ga samen met de Biesboschgidsen op pad en ontdek de natuur rondom het Biesboschcentrum. Vies worden mag!

 

Modderkeuken:

Een moddertaartje bakken of toch liever een lekker vies soepje koken? Het mag allemaal in de modderkeuken!

 

Op pad met Natuurlijk Sportief:

Lekker sporten en spelen in de natuur met alles wat je tegenkomt. Slepen met takken of rollen met stenen. Kijk goed om je heen en ontdek wat je allemaal kan met de dingen die je buiten tegenkomt. De trainer van Natuurlijk Sportief neemt je graag mee op pad. 


Pimp je laarzen:

Geef je oude regenlaarzen met allerlei verschillende spulletjes een hele nieuwe look. Klaar? Trek ze aan en show ze als spetterende afsluiting op de catwalk!

Programma

De Laarzendag vindt plaats rondom het Biesboschcentrum. Zowel in de ochtend als in de middag wordt hetzelfde activiteitenprogramma georganiseerd. Je wordt in een groepje ingedeeld en gaat met dit groepje langs alle activiteiten. Je hoeft dus niet te kiezen waar je aan mee wilt doen, want iedereen komt overal langs.

Het ochtendprogramma start om 09.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Het middagprogramma start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

Locatie

Alle activiteiten vinden plaats bij het Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, Dordrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Biesboschcentrum. 

Meld je aan

Om zeker te zijn van een plekje is het slim je vooraf aan te melden. Hiervoor stuur je een mailtje naar em.baars@dordrecht.nl.

Je ontvangt van ons dan nog een bevestiging.

Je kunt meedoen aan het ochtend- of middagprogramma. Je hoeft niet te kiezen waar je aan mee wil doen want je komt langs alle activiteiten.

Je (groot)ouders of verzorgers kunnen gewoon meedoen, hoeft niet maar mag wel. (Voor kinderen tussen 4 en 6 jaar oud vragen wij de ouders/verzorgers wel erbij te blijven.) Ouders/verzorgers hoeven zich niet aan te melden.Locatie Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg
Website www.doemeemettoppie.nl
Datum 6-5-2022
Openingstijden 09.30 uur - 16.30 uur
Toegangsprijzen gratis, meld je wel vooraf aan via em.baars@dordrecht.nl
4 t/m 12 jaar
 

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl