Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Welkom op onze vernieuwde website

De website van Duurzaamheidscentrum Weizigt is compleet vernieuwd. Weizigt is van een ietwat verouderd format overgestapt naar een moderner format gelijk aan de website van de gemeente Dordrecht. De grootste verandering ten opzichte van de oude pagina is de doelgroepgerichte indeling.

 

Waarom een nieuwe website?

De oude website van Weizigt was opgebouwd en ingericht volgens een verouderd format. Om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden, is ervoor gekozen over te stappen naar een nieuwer, moderner format.

 

Logo Weizigt


Wat is er veranderd?

De belangrijkste verandering is dat de website niet meer ingedeeld is op basis van het aanbod van Weizigt maar aan de hand van de doelgroepen: Scholen, Inwoners en Bedrijven. Door voor deze indeling te kiezen, is de website een stuk rustiger en daarmee ook overzichtelijker geworden.

Ook is er op deze nieuwe website meer ruimte voor het uitlichten van bepaalde activiteiten en onderwerpen. Onder andere in de zogenaamde carrousel op de homepage. Qua inhoud zijn bijna alle pagina's meegenomen van de oude site naar de nieuwe site. Wel zijn sommige pagina's samengevoegd of veranderd van plaats.

 

Laatste werkzaamheden

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de nieuwe website (toevoegen van afbeeldingen, plaatsen van linkjes etc.). Daarnaast zal over niet al te lang ook een mobiele versie van de website beschikbaar zijn. Dit heeft verder geen invloed op het functioneren van de website. Alle informatie, activiteiten en het aanbod van Duurzaamheidscentrum Weizigt vind je dus vanaf nu op de vernieuwde website www.weizigt.nl.Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl