Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Vier je herfstvakantie bij Weizigt!

Workshop Stichting SCRAP


Op dinsdag 20 oktober leer je hoe mooie knutselwerkjes kunt maken van restmateriaal bij de knutselworkshop van Stichting SCRAP. Leef je uit met dopjes, elastiekjes, plastic en nog veel meer. Na afloop is het zelfgemaakte kunstwerk voor jou! Meer een dierenliefhebber? Geef je dan op voor de workshop junior dierverzorging op woensdag 21 oktober. Je leert hoe onze dieren worden verzorgd en krijgt na afloop een echt certificaat mee naar huis. Op donderdag 22 oktober kan je een eigen velletje papier maken van prei, ui en kool. Benieuwd hoe dit werkt? Meld je dan snel aan!


Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan door een mail te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of door je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij op woensdag-, zaterdag- of zondagmiddag. Klik hier voor meer informatie.

 


Nog een paar weken wachten en dan is het weer herfstvakantie! Weizigt heeft genoeg leuke activiteiten in petto dus vervelen is er niet bij!

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl