Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Succesvol paasfeest bij Weizigt

Gespannen staan de kleine speurneuzen te wachten tot de starttoeter klinkt. Als deze eindelijk klinkt stuiven ze weg om op zoek te gaan naar de felbegeerde paaseieren. Goed verstopt liggen de eitjes te wachten onder bladen, in holletjes en kieren in de Tuinen van Weizigt. Trots wordt de winst even later omgeruild voor een echt ei dat met behulp van verf omgetoverd wordt tot een waar paaskunstwerk.

Op de Stadsboerderij genieten de donzige kuikentjes van een knuffelbeurt door vele voorzichtige vingers. In het Koetshuis wordt hard gewerkt om alle kindergezichtjes van de juiste afbeelding te voorzien. Papa’s en mama’s genieten op een bankje van hun uitgelaten kinderen en de paashazen delen zelfgebakken koekjes uit. Het paasfeest bij Weizigt was wederom een groot succes. Er zijn zelfs extra stempelkaartjes gemaakt vanwege de grote belangstelling! Foto's zijn hier te bekijken.

 

Het terrein van Weizigt is elke dag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie over Weizigt en haar programma op www.weizigt.nl.

Pasen bij Weizigt 2015

Maandag 6 april vierden ruim 250 kinderen en hun familie tweede paasdag op het terrein van Weizigt. De jonge bezoekers zochten naar eieren, maakten de mooiste paasknutsels, knuffelden met kuikentjes en lieten zich schminken. De aanwezigheid twee paashazen maakte het feest compleet.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl