Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Spring de herfst in met Groen doet Goed Dordrecht!

Op donderdag 20 oktober, tijdens de herfstvakantie, springt Groen doet Goed Dordrecht de herfst in met een feestje in de Biesbosch. Bij het Biesboschcentrum en Stayokay worden er herfstige activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Heb je zin om in de herfststemming te komen en mee te doen aan allerlei leuke activiteiten? Schrijf je dan, samen met je vriendjes en familie, snel in voor de Herfstexcursie, Vogeltocht met de boot of de Speurtocht!  

 

Groen doet goed in de herfst

Speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud organiseert Groen doet Goed Dordrecht gratis educatieve en spannende activiteiten in de Biesbosch. Op deze manier maken de Dordtse kinderen op een leuke én gezonde manier kennis met de natuur.

Zeker in de herfst is er ontzettend veel leuks te doen in de natuur en door deze activiteitendag wordt dit nog eens extra onder de aandacht gebracht.


Groen doet goed  - 20 oktober

 

Programma

De dag start met een gezamenlijke opening bij het Biesboschcentrum Dordrecht. Hierna kan je deelnemen aan de excursie: 'Herfst...daar ben je!' of je gaat mee met de Vogeltocht op fluisterboot De Sterling. Heb je na afloop trek gekregen? Rond het middaguur wordt er in Stayokay een lunch aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Als je liever buiten blijft, staat bij het Biesboschcentrum schaapsherder Huug Hagoort met zijn kudde schapen op je te wachten. In de middag doen we het leuke programma gewoon over met de speurtocht: 'Ontdek de Biesbosch' en kan je wederom mee met de vogeltocht op fluisterboot De Sterling. Na afloop is er een gezamenlijke afsluiting.

 

Doe ook mee!

Wil je meedoen met (één van) de activiteiten? Meld je dan snel aan want er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar! De boottocht in de ochtend zit inmiddels vol, maar bij de andere activiteiten is nog plaats. Alle informatie over de activiteiten en het inschrijven, vind je op www.weizigt.nl/groen-doet-goed.

 

Voor Groen doet goed Dordrecht geeft Duurzaamheidscentrum Weizigt als projectleider samen met Dienst Gezondheid & Jeugd, Doe ff Gezond, Nationaal Park de Biesbosch, Sportbedrijf Dordrecht, Stayokay Dordrecht, Stichting Hattrick en IVN Dordrecht invulling aan het programma.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl