Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Pasen bij Weizigt weer groot succes

Maandag 2 april, Tweede Paasdag, zochten 250 kinderen en hun families naar de verstopte paaseieren op het terrein van Weizigt. Daarnaast konden de kinderen de gevonden eieren verven, zich laten schminken, paashaasoren knippen en kleuren en de pasgeboren kuikentjes en lammetjes op de Stadsboerderij bewonderen. Twee heuse paashazen maakten de feeststemming compleet.


Pasen bij Weizigt - Jeroen Niemeijer

Foto: Jeroen Niemeijer 


Zoals elk jaar was het weer gezellig druk op het terrein van Weizigt tijdens Pasen. Gedurende vijf zoekrondes werd er fanatiek gezocht naar de eieren die verstopt lagen in de Tuinen. De gevonden, houten, eieren konden vervolgens ingewisseld worden voor een echt ei. Samen met de vrijwilligers van Weizigt werden deze in de mooiste kleuren geschilderd. Om echt in paassferen te komen, stond het schminkteam klaar om de kindergezichtjes om te toveren tot paashaasjes. Zelf geknutselde oren maakten het vervolgens helemaal af. Op de Stadsboerderij nodigde het springkussen uit tot een lekker potje springen en spelen. De pasgeboren kuikentjes en lammetjes vertederden zowel jong als oud en maakten het paasgevoel compleet.

 

Het terrein van Weizigt is elke dag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend en gratis toegankelijk. Voor meer informatie over de activiteiten bij Duurzaamheidscentrum Weizigt, kijk je op www.weizigt.nl.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl