Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Opnieuw & Co bij Warmetruiendag Weizigt


Vrijdag 10 februari 2017 is het nationale Warmetruiendag. Op deze dag zetten mensen massaal de thermostaat minimaal één graad lager en besparen zo per graad 6% energie, en dus 6% CO2.

Ook Duurzaamheidscentrum Weizigt doet mee aan Warmetruiendag. Wij houden het echter niet bij één dag: wij maken er twee Warmetruiendagen van. Op donderdag 9 en vrijdag 10 februari gaat bij ons de verwarming lager.

Opnieuw & Co en choco


Op vrijdagmiddag 10 februari staat Opnieuw & Co met een kraampje met heerlijke warme truien, sjaals en mutsen in klimaatzone van de Stadsboerderij. Voor een klein prijsje koop je een heerlijke wintertrui! kerk met sjaal

Bovendien schenken we voor alle bezoekers tussen 13.00 en 16.00 uur warme chocolademelk.


Selfie #warmetruiendag #dordtduurzaam


Trek je lievelingstrui aan en maak een selfie bij de Warmetruiendagbanner. Deze staat bij het kraampje van Opnieuw & Co. Laat zien hoe je je warm houdt op Warmetruiendag door je selfie te posten met de hashtags #warmetruiendag #dordtduurzaam op Twitter , Facebook  en/ofInstagram .

De foto mailen mag natuurlijk ook:

dordtduurzaam@dordrecht.nl. 


Dordt Duurzaam en Duurzaamheidscentrum Weizigt verzamelen en delen de Dordtse foto's via hun sociale media kanalen. Bovendien maakt de leukste foto kans op een smakelijke prijs.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl