Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Levende kerststal op Stadsboerderij Weizigt

Kerststal bij WeizigtDe geur van stro, dennennaalden en warme chocolademelk samen met vrolijke lichtjes en kerstliedjes, dat is Kerst bij Weizigt. Een winterse film en een knutseltafel vol spulletjes om je eigen kerstversiering te maken, maken het kerstgevoel compleet.

Vlak voor de feestdagen organiseert Weizigt haar eigen kerstfeest met een echte, levende kerststal in de stal van de Stadsboerderij. Iedereen is van harte welkom om met de dieren te knuffelen, te helpen met voeren, te knutselen of gewoon lekker te genieten met wat warms te drinken. Rond 18.45 uur zal De Prinsemarij in samenwerking met de Winkeliersvereniging, R-newt en Sociaal Team de kerstsfeer nog eens verhogen met een lampionnenoptocht. Zet dus je kerstmuts op en kom langs! Een sfeervollere start van de feestdagen bestaat niet!

 

De levende kerststal van Stadsboerderij Weizigt is op 23 december van 16.00 uur tot 19.00 uur te bezoeken. De toegang is gratis en iedereen, jong én oud, is van harte welkom. Het terrein van Weizigt is, na 17.00 uur, slechts aan één kant geopend, namelijk aan de kant van het Van Baerleplantsoen.


Kerstmis valt dit jaar vroeg bij Stadsboerderij Weizigt. Op woensdag 23 december hult de boerderij zich namelijk helemaal in kerstsfeer. In de stal van de Stadsboerderij wordt een levende kerststal ingericht en kan jong én oud deelnemen aan allerlei sfeervolle activiteiten.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl