Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Jouw vakantie vier je bij Weizigt!

VakantieactiviteitenDe komende zomervakantie staat er weer heel veel leuks op de planning bij Weizigt. Wat dacht je van het maken van je eigen haargel of onder begeleiding van een echte smid leren hoe je ijzer moet smeden? Ook kun je vilten, kleien, wilgentenen vlechten, aan de slag met speksteen en ook weer je eigen recycleraket bouwen. IVN Dordrecht heeft ook een aantal spannende activiteiten op het programma staan. Samen met de natuurgidsen van IVN duik je de natuur in en ga je het groen ontdekken. Daarnaast is onze imker er deze zomer om je tijdens een bijzondere activiteit kennis te laten maken met het bezige bijenvolk. Natuurlijk kun je ook weer deelnemen aan de workshop Junior Dierverzorging en alles leren over de dieren van de Stadsboerderij. Superveel leuks dus! Jij komt toch ook?

 

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of door je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij op woensdag-, zaterdag- of zondagmiddag. Voor meer informatie over de vakantieactiviteiten kijk je hier.


Nog heel even wachten, nog een paar weken school en dan is het zover: zomervakantie!
Jij gaat je deze vakantie zeker niet vervelen want Duurzaamheidscentrum Weizigt organiseert deze zomer weer allerlei leuke activiteiten. Jouw vakantie vier je dus bij Weizigt!

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl