Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Je herfstvakantie vier je bij Weizigt!

De blaadjes verkleuren en het wordt kouder buiten. Dat betekent: herfstvakantie!

Zoals je van ons gewend bent, organiseren wij weer allerlei leuks tijdens de vakantie. Vervelen is er dus zeker niet bij.


Wil jij er ook bij zijn deze vakantie? Meld je dan aan voor een van de activiteiten:


DierverzorgingDinsdag 20 oktober: Knutselworkshop Stichting SCRAP

Ontdek wat jij allemaal kan maken van spulletjes die anderen weggooien. Leef je helemaal uit met plastic, dopjes, elastiekjes en nog veel meer. Weet jij al wat je gaat maken?

Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur & 13.30 uur tot 15.30 uur

Kosten: €5,-

Woensdag 21 oktober: Workshop Junior Dierverzorging

Ben jij een echte dierenvriend? Doe dan mee aan de workshop Junior Dierverzorging en leer alles over de dieren op onze Stadsboerderij. Aan het einde van de ochtend krijg je een echt certificaat mee naar huis en mag je jezelf junior dierverzorging noemen. Let op: er zijn nog maar een paar plaatsen vrij.

Tijd: 09.00 uur tot 11.30 uur

Kosten: €10,-

Donderdag 22 oktober: Je eigen velletje papier maken

Papier, je gebruikt het elke dag en je hebt het in alle soorten, maten en Papier makenkleuren. Heb jij het al eens zelf gemaakt? Eerst maak je van oud papier een soort papje, papierpulp, en daarna schep je daar je eigen velletje van. We maken het extra mooi door er tijdens het drogen een vormpje in te drukken. Na afloop mag je zelfgemaakte velletje papier natuurlijk mee naar huis!

Tijd: 10.30 uur tot 12.30 uur

Kosten: €5,-

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Meld je dan snel aan! Dit doe je door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend). Geef dan je gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres) en aan welke activiteit je wilt deelnemen aan ons door. De betaling vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Weizigt beschikt niet over een pinautomaat dus graag contant en gepast betalen.
Over een paar dagen staat de herfstvakantie alweer voor de deur! Natuurlijk organiseren wij weer allerlei leuke activiteiten. Meld je snel aan! Heel veel plezier deze herfstvakantie!

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl