Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Een kraanwaterles in je klas? Evides Waterbedrijf regelt het kosteloos!

Kraanwater is gezond, duurzaam en bijzonder. Kinderen hiervan bewustmaken kan niet vroeg genoeg beginnen. Een kraanwaterles van Evides Waterbedrijf, een van de waterpartners van Duurzaamheidscentrum Weizigt, kan daarbij helpen.

Evides
Als je een gastles van Evides Waterbedrijf afneemt, komt een van de gastdocenten van Evides langs in de klas en zorgt voor een leerzame waterles. De gastdocent gaat met de kinderen in gesprek, doet samen waterproefjes en vertelt van alles over drinkwater: over hoe gezond en duurzaam het is en hoe Evides drinkwater maakt. Maar ook over hoe je bewust omgaat met kraanwater en het water in de natuur en hoe de watervoorziening in ontwikkelingslanden is geregeld. De les duurt ongeveer een uur en is geschikt voor groep 6, 7 en 8.


Meer informatie en aanvragen

Meer informatie over de gastlessen vind je op www.evides.nl/educatie. Je kunt een gastles aanvragen via educatie@evides.nl. Vermeld hierbij de adresgegevens van de school, het aantal leerlingen en welke groepen het betreft. Het educatieaanbod is bedoeld voor scholen in het voorzieningsgebied van Evides: Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en het westen van Noord-Brabant.
Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl