Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Druk bezochte paasactiviteiten bij Weizigt

Ondanks de voorspelde paasstorm vierden ruim 250 kinderen en hun familie maandag 28 maart Tweede Paasdag bij Weizigt. Er werd fanatiek gezocht naar eieren en daarnaast konden de kinderen knuffelen met kuikentjes, paaskunstwerken maken en zich laten schminken. De aanwezigheid van twee paashazen, die met een mand vol paaskoekjes het terrein rond gingen, maakte het feest compleet.


Copyright Sander van Kempen Zoals ieder jaar konden de kinderen op zoek naar de goed verstopte eieren in de Tuinen van Duurzaamheids-centrum Weizigt. Bij 5 eieren konden deze ingeruild worden voor een echt ei. Samen met de vrijwilligers van IVN Dordrecht werden deze in de mooiste kleuren geschilderd. In het Koetshuis konden echte paashaasoren in elkaar worden geknutseld en er werd een paasfilm vertoond. Voor de liefhebbers stond het schminkteam klaar om de kinderen om te toveren in een paashaas, prinses of Spiderman. Op het terras voor het Koetshuis stond de mobiele klimrots waar, ondanks de harde wind, flink op geklommen werd. Op de Stadsboerderij konden de bezoekers knuffelen met kuikens om helemaal in de paasstemming te komen.


De Tuinen van Duurzaamheidscentrum Weizigt, het Aquarama en de Stadsboerderij zijn elke dag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.


Foto: Sander van Kempen

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl