Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Dordtse Doorpakkers Leanne en Geesje winnen titel Kanjer 2015

Kanjers 2015Van maart tot en met december 2015 heeft MEE Drechtsteden in totaal 105 actieve bewoners en vrijwilligers in het zonnetje gezet. Het gaat om mensen met uiteenlopende taken en uit verschillende doelgroepen met als gemeenschappelijk kenmerk dat zij zich inzetten voor de wijk en/of de buren. Mensen die een inspiratie zijn voor de wijk.

 

Prijsuitreiking

Voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaar van de titel 'KANJER 2015' werden alle KANJERS van het vorige jaar genoemd door wethouder Karin Lambrechts. Zij werden nogmaals bedankt voor hun inzet, gedrevenheid, passie en energie. De enige echte winnaars van de avond bleken de KANJERS van de maand December: Leanne en Geesje. Zij zijn als Dordtse Doorpakker, met de ondersteuning van Duurzaamheidscentrum Weizigt, actief in hun eigen wijk Stadspolder en zorgen ervoor dat het zwerfvuilvrij wordt én blijft. Zij zijn hiermee echt een voorbeeld voor hun wijk. Leanne en Geesje kregen een heuse wisselbeker mee naar huis die volgend jaar aan nieuwe KANJERS overgedragen zal worden. Lees hier verder over de feestelijke uitreiking.

Ook een KANJER aanmelden?

Ken jij ook een KANJER? Meld hem of haar dan aan door de contactgegevens van deze potentiele KANJER te mailen naar Melissa Pang: melissa.pang@meedrechtsteden.nl.  


Ook Dordtse Doorpakker worden?

Wil jij net als Leanne en Geesje aan de slag in je eigen wijk? Haal dan een gratis afvalgrijper bij Duurzaamheidscentrum Weizigt en wordt ook een Dordtse Doorpakker! Hier vind je meer informatie over en tips voor het zwerfvuilvrij maken van je straat, buurt en stad.

Twee enthousiaste Dordtse Doorpakkers, Leanne en Geesje, zijn donderdag 21 januari benoemd tot KANJER 2015. MEEDrechtsteden reikt deze titel uit aan Dordtenaren die een inspiratie zijn voor hun wijk.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl