Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Dordrecht in actie tijdens Dordt Schoon

Dordt SchoonDordt in actie

Dat iedereen deel kan nemen aan Dordt Schoon blijkt wel uit de aanmeldingen. Zowel buurtverenigingen als sportclubs en scholen hebben aangegeven eind maart aan de slag te gaan voor een schone buurt. Ook individueel dragen Dordtenaren een steentje bij door in de directe woonomgeving aan de slag te gaan.


Doe ook mee!

Wil je ook meedoen aan Dordt Schoon 2015? Dat kan! Bedenk een actie, meld deze aan via schoon@dordrecht.nl en steek tijdens Dordt Schoon de handen uit de mouwen. Deel je eigen schoonmaakactie, tips, foto’s en ervaringen op social media met #dordtschoon. Duurzaamheidscentrum Weizigt ondersteunt de organisatie en de schoonmaakacties zelf met gratis afvalgrijpers en vuilniszakringen.


’n Schone stad… je hebt het zelf in de hand!

In Dordrecht zijn op dit moment ruim 280 Dordtse Doorpakkers actief. Deze Dordtenaren ruimen het hele jaar door vrijwillig zwerfvuil op. De nieuwe campagne, “ ’n Schone stad.. je hebt het zelf in de hand! ”, ondersteunt de Dordtse Doorpakkers met handige tips, advies en gratis materialen om het ruimen van zwerfvuil gemakkelijker en leuker te maken.


Dordt Schoon start op zaterdag 28 maart en duurt tot donderdag 2 april. Alle informatie over Dordt Schoon, de Dordtse Doorpakkers en de nieuwe campagne vind je hier.


Foto: Jeroen Niemeijer

Op zaterdag 28 maart start de jaarlijks terugkerende actie Dordt Schoon. Tijdens Dordt Schoon 2015 draait het om een écht schone stad. Samen gaan de Dordtenaren aan de slag om Dordrecht zwerfvuilvrij te maken. Verschillende inwoners hebben hun schoonmaakactie al aangemeld. Jij doet toch ook mee?

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl