Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Doe mee met Toppie!

16 mei gaat het nieuwe programma Toppie Dordrecht van start! Toppie Dordrecht heeft als uitgangspunt dat alle kinderen in Dordrecht kansrijk en gezond op kunnen groeien. Het activiteitenprogramma geeft (groot)ouders van jonge kinderen al vroeg de kans om te ontdekken wat hun kind(eren) leuk vindt.


Toppie Dordrecht


Woensdag 16 mei starten de eerste activiteiten van Toppie Dordrecht in Dordrecht West voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar oud. Samen met je kind maak op een speelse, interactieve manier kennis met bewegen, spelen, natuur en/of muziek. De (groot)ouders ontvangen daarnaast tips om zelf thuis ook aan de slag te gaan en met hun kind bezig te zijn.  De activiteiten worden gegeven door professionals en zo georganiseerd dat ze perfect aansluiten bij (hele) jonge kinderen.


Doe ook mee!

Elke activiteit bestaat uit 4 lessen en elke week staat een ander thema centraal. Op 4  locaties in Dordrecht West gaan 16 mei de lessen van start. Kies de locatie die voor jou het gemakkelijkst bereikbaar is en maak daar op 16 mei, 23 mei, 30 mei en 6 juni kennis met bewegen, spelen, natuur en muziek. PDF-bestandAlle informatie vind je op de flyer. (1532 kB)


Aanmelden

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@doemeemettoppie.nl met je naam, leeftijd van je kind en de locatie waar je deel wil nemen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 078 - 645 0039. Doe mee met Toppie kun je ook volgen op Facebook.


Toppie Dordrecht is initiatief van Stichting Hattrick en wordt uitgevoerd in samenwerking met Duurzaamheidscentrum Weizigt, Speel-o-theek Pip&Zo, Cultuurcentrum ToBe, Doe ff Gezond.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl