Spring naar inhoud
Home Scholen Primair onderwijs

Primair onderwijs

Het Educatief Aanbod voor schooljaar 2022 – 2023 staat online!

Ben je op zoek naar educatie op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid? Dan ben je bij Weizigt én het Biesboschcentrum Dordrecht aan het juiste adres!biesbosch


Ontdek de Biesbosch!

Aan de activiteiten van het Biesboschcentrum kunnen scholen uit Dordrecht kostenloos deelnemen. Het centrum is sinds 2021 onderdeel van gemeente Dordrecht. Weizigt en het Biesboschcentrum zullen daarom steeds meer de krachten bundelen. 

Aanbod van Weizigt

En natuurlijk is er ook weer van alles te leren en te beleven bij Weizigt! Denk aan: lessen over de dieren van de Stadsboerderij, de Tuinen, kleine beestjes en (honing)bijen en over de weg van het water in het Aquarama. Ook kun je leskisten, opgezette dieren en modellen lenen voor op school.


Let op!

Hoe eerder je reageert, hoe meer kans je hebt dat de gewenste les en periode nog vrij zijn. Klik hiervoor op de onderstaande button.


Educatief Aanbod


Inschrijven

Om een reservering te plaatsen ga je als volgt te werk:

  • Klik op de button hierboven Naar het aanbod.

  • Je kunt nu het hele aanbod Natuur- en Duurzaamheidseducatie inzien. Heb je je keuze gemaakt? Log dan in met de gegevens die je van ons ontvangen hebt en reserveer een educatief product.

  • Als de aanvraag definitief is, ontvang je een bevestiging van Weizigt met een ingeroosterde datum.

  • Geef eventuele wijzigingen en/of annuleringen tijdig door.

Heeft je school nog geen gebruikersaccount? Neem dan contact op met Duurzaamheidscentrum Weizigt via educatieweizigt@dordrecht.nl of telefonisch, (078) 770 82 00.


Aanvinklijst

Verwerk jij de aanmeldingen voor je collega's? Hieronder vind je een aanvinklijst die je onder collega's kunt verspreiden. Vraag hen de gegevens van de groep in te vullen en aan te geven wat de wensen zijn.

Let op! Deze lijst is voor eigen gebruik. Via het digitale inschrijfsysteem kun je zelf de inschrijvingen verzorgen.
MS Word-bestandDownload de aanvinklijst. (35 kB)


Folder educatief aanbod

Alle scholen voor primair onderwijs in Dordrecht ontvingen in mei 2022 deze folder met het educatief aanbod.
PDF-bestandDownload de folder educatief aanbod schooljaar 2022-2023. (8 MB)


Aanbod voor andere Drechtsteden en overige organisaties

Via het programma Watereducatie Drechtsteden kunnen scholen uit de volgende gemeenten kosteloos gebruik maken van het watereducatie aanbod: Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht.

Ook kunnen scholen uit deze en andere gemeenten via Weizigt inschrijven voor de lessen bij Biesboschcentrum Dordrecht. Let op: aan deze lessen zijn kosten verbonden.

Klik hier voor meer informatie of klik op de button hierboven om direct naar het reserveringssysteem te gaan. In het reserveringssysteem eerst de eigen gemeente (of: overige organisaties) aanvinken, daarna zoeken in het aanbod. 


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl