Spring naar inhoud
Home Scholen Groen doet goed Programma activiteiten meivakantie!

Programma activiteiten meivakantie!

Groen doet goed/Toppie activiteiten dag in de Biesbosch!!


Op vrijdag 3 mei is het weer feest! Groen doet goed en Toppie Dordrecht organiseren weer een leuke, leerzame en groene activiteit in de Biesbosch. Dit keer gaan we met de schaapsherder en zijn kudde op pad. Hoe leuk is dat?!

Doorbreek de meivakantie met deze leuke activiteit en ga lekker naar buiten het groen in! Groep 1 mag als eerst op stap met de schaapskudde. De herder verteld allemaal leuke weetjes en de kinderen kunnen ervaren hoe het is om schaapsherder te zijn. Ze kunnen zien hoe de herder in samenwerking met zijn honden de kudde van A naar B drijft. Groep 2 start met een leuke en sportieve speurtocht en beide groepen komen rond lunchtijd aan bij een mooi grasveld midden in het natuurgebied. Hier gaan we uitrusten en van een gezonde lunch genieten. Op de terugweg wisselen de groepen van activiteit. Groep 1 gaat speuren en groep 2 gaat met de schaapskudde terug naar het Biesboschcentrum.


Kom je gezellig meedoen? Deelname is gratis!

Vrijdag 3 mei 2019

Biesboschdag 3 mei

Locatie:

Biesboschcentrum aan de Baanhoekweg

Doelgroep:

Kinderen 4-12 jaar (kinderen van 4 t/m 8 jaar onder begeleiding van een volwassene.) 

Aanmelden:

Stuur een e-mail naar educatie.biesbosch@dordrecht.nl en vermeld daarbij de naam (namen) van uw kind(eren), de leeftijd, hoeveel volwassenen er mee komen en of de kinderen op de foto mogen. Nog makkelijker: vul MS Word-bestanddit formulier (38 kB) in, sla het op en mail het direct aan het Biesbiesboschcentrum.


Na bevestiging is jouw inschrijving definitief. Er is beperkt plaats, dus wees op tijd! Mocht je na je aanmelding alsnog verhinderd zijn, laat ons dat dan ook op tijd weten zodat we iemand anders blij kunnen maken met jouw plek.


Programma:

10.30 Aanvang

11.00 Start eerste activiteit

12.00 Lunch

13.00 Start tweede activiteit

14.00 Einde


Aanvullende informatie voor ouders & verzorgers

(Groot)Ouders/verzorgers zijn welkom tijdens deze activiteit, maar het is niet verplicht erbij te blijven. Haal de kinderen dan natuurlijk wel op tijd op!

De activiteiten vinden plaats rondom het zowel met de auto als de fiets goed bereikbare Biesboschcentrum aan de Baanhoekweg.

Bij slecht weer graag regenjas/laarzen meenemen/aandoen.Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant
  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl