Spring naar inhoud
Home Scholen Groen doet goed Partners

Partners

Groen doet goed Dordrecht is voortgekomen uit een samenwerkingsverband van een aantal verschillende Dordtse organisaties.

Groen doet goed Dordrecht wordt mogelijk gemaakt door:


WeizigtDuurzaamheidscentrum Weizigt

Duurzaamheidscentrum Weizigt richt zich op educatie, communicatie, co-creatie en recreatie met als doel het motiveren en stimuleren van duurzaam denken en handelen.

 Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZDienst Gezondheid & Jeugd ZHZ

Dienst Gezondheid & Jeugd is verantwoordelijk voor o.a. het project Doe ff Gezond dat in samenwerking met Sportbedrijf in Dordrecht-West wordt uitgevoerd. Dienst Gezondheid & Jeugd heeft een wervende en ondersteunende rol binnen Groen doet goed, onder andere via het programma Doe ff Gezond.


 Doe ff GezondDoe ff Gezond

Dit programma is gericht op het verminderen van overgewicht en inactiviteit bij kinderen en jongeren tot 19 jaar. Hierin staat gezonde voeding en bewegen centraal. 

 IVN Dordrecht

IVN Dordrecht


Afdeling Dordrecht is vanaf 1984 actief op het eiland van Dordrecht en in de Zwijndrechtse Waard. IVN natuurgidsen verzorgen zowel in Dordrecht als Zwijndrecht educatieve activiteiten voor volwassenen en kinderen. Vooral de kinderactiviteiten zijn de laatste jaren erg gegroeid en we kennen activiteiten voor leeftijdsgroepen van 4 tot 18 jaar. Andere belangrijke activiteiten zijn de wekelijkse publieksexcursies, griendonderhoud in de winter en cursussen.

 Nationaal Park de BiesboschNationaal Park de Biesbosch

Biesboschcentrum Dordrecht is verantwoordelijk voor het onderdeel Educatie binnen de Biesbosch en is daarnaast ook vertegenwoordiger van het Parkschap. Vanuit het bezoekerscentrum in Dordrecht wordt een scala aan activiteiten georganiseerd.


 Sportbedrijf DordrechtSportbedrijf Dordrecht

Sportbedrijf houdt zich bezig met de uitvoering van het sportbeleid van Dordrecht, verbinden en netwerken staat hierbij centraal. Doel van het sportbeleid is om zoveel Dordtenaren in beweging te krijgen. Sportbedrijf is daarnaast samen met de Dienst Gezondheid & Jeugd trekker van het programma Doe ff Gezond dat in Dordrecht-West wordt uitgevoerd. Sportbedrijf Dordrecht richt zich voornamelijk op de werving en aansturing. Stichting Hattrick is verantwoordelijk voor de uitvoering.


 StayOkayStayOkay Dordrecht

StayOkay Dordrecht is een onderdeel van de landelijke hostelketen StayOkay. StayOkay Dordrecht maakt zich hard voor natuurbeleving. Dit mede door de locatie midden in de Biesbosch.


 Hattrick SportStichting Hattrick

Stichting Hattrick is een non-profit organisatie die zich heeft gespecialiseerd in de uitvoering en co├Ârdinatie van sportstimuleringsactiviteiten.
De provinciale organisatie is in handen van:


 IVN Zuid-HollandIVN Zuid-Holland

De provinciale projectorganisatie is in handen van IVN Zuid-Holland.Groen doet goed Dordrecht wordt ondersteund door:


Zuid-Holland Provincie Zuid-Holland

Groen doet goed Dordrecht wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit de Provincie Zuid-Holland.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant
  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl