Spring naar inhoud
Home Scholen Groen doet goed 50 dingen die je gedaan moet hebben voor je 12e!

50 dingen die je gedaan moet hebben voor je 12e!

In een boom klimmen, zandkastelen bouwen, door de modder rollen, wolken natekenen.. Heb jij dit allemaal al eens gedaan?


Spring in een plasIn 2012 is in Engeland door de National Trust een lijst ontwikkeld met daarop 50 dingen je gedaan moet hebben voor je 12e verjaardag. Dit omdat zij zich zorgen maakten over de Britse kinderen die steeds minder buitenkomen en al hun tijd besteden aan computerspelletjes en televisiekijken.

 

Op deze lijst staan activiteiten als in een boom klimmen, van een heuvel rollen, dieren aaien en bijvoorbeeld sneeuwballen gooien in de winter.

 

Er zijn ook allerlei Nederlandse varianten op deze lijst gemaakt en wij, Groen doet goed Dordrecht, vonden het hoog tijd worden voor een Dordtse variant. Daarom hebben wij 50 activiteiten onder elkaar gezet die je in Dordrecht kan doen. Uiteraard allemaal lekker buiten. De activiteiten kosten niets, zijn makkelijk te organiseren en kun je het hele jaar door doen!

 

Op www.springeensopgroen.nl vind je alle activiteiten. Bij elke activiteit vind je een uitleg en een locatie. Uiteraard kan je veel activiteiten ook op een andere plek doen. Als je maar lekker buiten bent! Bij elke activiteit kan je een foto en een kort verslagje uploaden. Zo heb je straks je eigen lijst vol met avonturen!


Spring eens op groen! 

Waar wacht je dus nog op? Spring eens op groen en ga gauw kijken welke activiteiten er nog op jouw lijstje staan!

 

www.springeensopgroen.nl
Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant
  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl