Spring naar inhoud
Home Inwoners Beestachtige Kast op Stadsboerderij Weizigt

Beestachtige Kast op Stadsboerderij Weizigt

Wij, Stadsboerderij Weizigt, hebben een wens voor onze boerderij. Een Beestachtige Kast! Een kast die op een speelse manier bezoekers alles vertelt over onze boerderijdieren. Een kast met ronddraaiende informatieblokken, verborgen vakjes, spelletjes en puzzels die uitnodigt tot aanraken en beleven. Door middel van een crowdfundingsactie proberen we de Beestachtige Kast naar Dordrecht te halen. Help je ons mee? Elke bijdrage is van harte welkom!


Donatieknop


Stadsboerderij Weizigt is dé plek in het centrum van Dordrecht voor kinderen en hun ouders om te leren over dieren, ze te aaien, knuffelen en te helpen met verzorgen. Een Beestachtige Kast met klepjes, vakjes, spelletjes en puzzels maakt deze beleving nog completer.


Beestachtige KastDe kast is een speelse, interactieve een leerzame aanvulling op het huidige aanbod van de Stadsboerderij. Doordat kinderen zelf alles kunnen ontdekken, overal aan kunnen en mogen zitten, nodigt de kast uit tot deelnemen en tegelijkertijd leren. Maar niet alleen kinderen hebben plezier van de kast, ook voor volwassenen valt er genoeg te ontdekken.


We houden de hele zomer lang onze bezoekers ook op de hoogte van de voortgang door de tussenstand op een goed zichtbare plek op de Stadsboerderij te laten zien. Het volledig opgehaalde bedrag zal aan de aanschaf van de Beestachtige Kast uitgegeven worden.


Stadsboerderij Weizigt hoopt door middel van deze crowdfundingsactie de Beestachtige Kast naar Dordrecht te kunnen halen en een bezoekje aan de Stadsboerderij hiermee nog leuker te maken! Uiteraard bieden we onze donateurs allerlei leuke tegenprestaties!


Kijk voor alle informatie over deze actie en om direct te doneren op de website van Voor je Buurt.


Kinderboerderijen Actief Toer

Stadsboerderij Weizigt sluit met deze crowdfundingsactie aan bij de Kinderboerderijen Actief Toer, een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen.

Een groot aantal supporters ondersteunende de kinderboerderijen tijdens deze actiemaand bij het behalen van de spaardoelen.:Aeres Training Centre Barneveld, Glasbak-40 jaar, Kinderzwerfboek, Fonds 1818, Fonds Westland, Marne Drukkers, campagne Frituurvet recycle het!, Totaal Vers, Het land van ANWB, Treurniet Mengvoeders en Boerderijs.

Olympisch Kampioen Gianni Romme spreekt zijn steun uit over de actiemaand.
Tijdens de vorige 4 edities hebben de kinderboerderijen dankzij de bezoekers via de Kinderboerderijen Actief Toer totaal bijna €150.000 binnengehaald om wensen in vervulling kunnen laten gaan. Meer informatie:
www.kinderboerderijenactief.nl/actief-toer.


Alvast bedankt voor je bijdrage!
Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200
Fax: 078 - 631 10 70
E-mail: weizigt@dordrecht.nl