Home Inwoners Over Weizigt Vrijwilligers Ik wil vrijwilliger worden! Wat moet ik doen?

Ik wil vrijwilliger worden! Wat moet ik doen?

vrijwilligers bij Weizigt

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Wil je je aanmelden? Dan gaan we graag in gesprek. Dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op met Marianne Merkuur, via 078 – 770 4406 of stuur een mail naar ms.merkuur@dordrecht.nl om een afspraak te maken voor dat eerste gesprek. In dit gesprek bekijken we samen welke functie en training het beste aansluit bij jouw interesses.

In overleg draai je een aantal diensten mee en word je ingewerkt.

Vrijwilligerscontract
Na een geslaagde proeftijd, moet je een Verklaring omtrent Gedrag aanvragen bij de gemeente.

Als we die verklaring hebben ontvangen, krijg je een vrijwilligerscontract. De onkosten voor de aanschaf van een Verklaring omtrent Gedrag worden door Weizigt vergoed.

Functies

Wat kun je allemaal doen bij Weizigt?