Spring naar inhoud
Home Inwoners Over Weizigt Bezoekersinformatie

Bezoekersinformatie

Ontdekken, leren, recreëren

Duurzaamheidscentrum Weizigt biedt volop mogelijkheden voor inwoners en scholen om te ontdekken, te leren en te recreëren. Ook biedt Weizigt de gelegenheid om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten en kennis op te doen. Weizigt inspireert tot duurzaam denken en handelen. 


Openingstijden

Stadsboerderij Weizigt, de Tuinen en de rest van het terrein zijn elke dag geopend tussen 09.00 uur en 17.00 uur. De dieren wgeitjesorden elke dag rond 16.00 uur gevoerd. Op woensdag, zaterdag en zondag is het Informatiepunt op de Stadsboerderij geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur (van 1 november tot 1 april sluit het Informatiepunt om 16.00 uur).

In het Informatiepunt zijn verschillende souvenirs te koop. Het is vanaf 1 juli 2019 niet meer mogelijk om contant te betalen. Pinnen is vanaf die datum de enige betaalmogelijkheid in het Informatiepunt. 


Gesloten op
Het terrein van Duurzaamheidscentrum Weizigt is gesloten op 1 januari, 25 december en Koningsdag.


Openingstijden Koetshuis

In Koetshuis Weizigt is ontmoetingscentrum Fideel gevestigd. Fideel is elke dinsdagochtend, woensdagmiddag en donderdagochtend geopend. De ingang van Fideel vind je aan de achterkant (het terras) van het Koetshuis. Kom vooral een kijkje nemen!

LET OP: het is niet mogelijk om een ruimte te huren bij Duurzaamheidscentrum Weizigt (zowel Koetshuis als Stadsboerderij Weizigt).


Toegangsprijzen

Toegang tot het gehele terrein is gratis.


Hier liever niet:

We vragen onze bezoekers vriendelijk om niet met hond, fiets of sigaret ons terrein te betreden.


Parkeren:

Kom je met de auto? Houd er dan rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen bij Weizigt beperkt is. Aan de Weeskinderendijk (5 minuten lopen naar Weizigt)  kun je gratis parkeren. Aan de achterzijde van het station (achter de speelplaats) vind je betaalde parkeerplaatsen. Klik hier om je route te bepalen.


Plattegrond Weizigt 2016


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant
  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl