Spring naar inhoud
Home Inwoners Kinderen

Kinderen

Voor kinderen is er bij Weizigt het hele jaar door van alles te beleven.

Vakantieactiviteiten

Jouw vakantie vier je bij Weizigt! Elke mei-, zomer- en herfstvakantie organiseert Weizigt de allerleukste vakantieactiviteiten. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Dit jaar organiseren we ook in de voorjaarsvakantie een leuke vakantieactiviteit. Lees snel verder. Ook staat er in de voorjaarsvakantie weer een Toppie Seizoensdag op de planning. Hier vind je meer informatie.

Weizigt Woensdag

Elke eerste woensdag van de maand organiseert Weizigt 'Weizigt Woensdag'. Op Weizigt Woensdag staat er steeds een andere, leuke en gratis activiteit op de planning voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We starten om 14.00 uur in het leslokaal op Stadsboerderij Weizigt. De activiteit is rond 15.30 uur afgelopen. Kijk in onze kalender om te zien wat er deze maand op de planning staat.


Activiteiten bij Weizigt

Ontdek de natuur bij Duurzaamheidcentrum Weizigt!

Kinderen van 4 t/m 12 (en soms 7 t/m 13) jaar kunnen deelnemen aan gratis natuuractiviteiten. De activiteiten worden begeleid door de natuurgidsen van het IVN, de Vereniging voor Natuur en Milieueducatie afdeling Dordrecht. Kijk in onze kalender om te zien wanneer IVN Dordrecht weer een activiteit organiseert.

Verjaardagsfeestje

Duurzaamheidscentrum Weizigt biedt geen verjaardagsfeestjes meer aan. Wel kun je natuurlijk samen met je vriendjes een bezoek aan de Stadsboerderij brengen en knuffelen met de dieren. We hebben voldoende faciliteiten om er zelf een geweldig feestje van te maken.

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant
  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl