Spring naar inhoud
Home Inwoners Duurzaam en natuurlijk Platform Duurzaam Dordrecht

Platform Duurzaam Dordrecht

platform duurzaam dordrecht


Duurzaamheid leeft onder Dordtenaren. Dat is duidelijk te merken tijdens de Dordtse Duurzaamheidscafés. Deze inspirerende bijeenkomsten brengen elke keer zo'n tachtig mensen bijeen, die vol duurzame ideeën zitten.


Het café wordt georganiseerd door het Platform Duurzaam Dordrecht, een burgerinitiatief. Het is in februari 2010 opgericht met steun van een groot aantal burgers en organisaties in Dordrecht. Wat hen bindt, is dat ze op de een of andere manier bezig zijn met of geïnteresseerd zijn in een meer duurzame samenleving.

Kennis delen en advies geven

Het platform dient als een paraplu voor initiatieven van particulieren, ondernemers en organisaties in Dordrecht en omgeving, zodat zij elkaars kennis kunnen delen en de ideeën tot ontwikkeling kunnen komen. Daarnaast geeft het platform gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente Dordrecht.

Duurzaamheidscafé

Het platform houdt met regelmaat een Duurzaamheidscafé. Tijdens het café worden Dordtse parels van duurzaamheid gepresenteerd, doen werkgroepen verslag van hun activiteiten en kunnen de bezoekers ideeën uitwisselen.

 

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie over het Platform Duurzaam Dordrecht hun website.Platform Duurzaamheid

Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl