Spring naar inhoud

Vier jouw voorjaarsvakantie bij Weizigt!

Het is bijna weer voorjaarsvakantie. Van maandag 27 februari tot en met 2 maart zijn er verschillende vakantieactiviteiten voor de kinderen. Zo kunnen ze met Inspecteur du Fleur op zoek naar sporen van dieren of kunnen ze een eigen vogelhuisje maken. Lees hieronder meer over de vakantieactiviteiten. 


Inspecteur du Fleur

Inspecteur du Fleur gaat in de voorjaarsvakantie met kinderen op zoek naar sporen van dieren. Ontdek welke dieren nog meer op het Weizigt terrein leven. Ze verstoppen zich vaak maar laten wel sporen achter. We gaan ontdekken wat voor soort sporen er allemaal zijn en of er ook speciale voorjaarssporen zijn. Soms treft Inspecteur du Fleur een crime scene aan dan moet er natuurlijk bewijsmateriaal verzameld worden!! We gaan buiten op zoek naar sporen. Trek daarom kleren en schoenen aan die vies mogen worden! Ook bij minder goed weer gaat de workshop door.


Datum maandag 27 februari
Tijd: 14:00 tot 15:30 uur
Locatie: Terras koetshuis
Kosten: gratis

 

Datum woensdag 1 maart

Tijd: 14:00 tot 15:30 uur
Locatie: Terras koetshuis
Kosten: gratis

 

De workshop is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er is per dag plaats voor 10 kinderen en deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht! Als je meedoet is het fijn als je samen met je vader, moeder, opa, oma of begeleider komt.


Vogelhuisjes maken 

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is de lente daar. Daarom organiseert Weizigt tijdens de voorjaarsvakantie een speciale workshop. Hier leer je precies hoe je een mooi en stevig vogelhuisje maakt. Natuurlijk mag je jouw vogelhuisje mee naar huis nemen. Je krijgt van ons ook nog wat tips mee, zodat je precies weet waar en hoe hoog je je huisje het beste op kunt hangen. Zo heb je de meeste kans op een bewoond huisje. Met een beetje geluk zie je dit voorjaar jonge vogeltjes uitvliegen.

Je gaat de slag met gereedschap en lijm! Trek daarom kleren aan die vies mogen worden en tegen een stootje kunnen.

 

Datum dinsdag 28 februari

Tijd: 09.30 uur tot ongeveer 11.30 uur

Locatie: Leslokaal Stadsboerderij

Kosten: € 10,--


De workshop is geschikt voor kinderen tussen 8 en 13 jaar oud.
Er is per dag plaats voor 10 kinderen en deelname kost €10,--. Aanmelden is verplicht!

 

Ook meedoen?

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deze leuke vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Stuur een mail met naam, leeftijd, telefoonnummer en op welke dag en met welke activiteit je (klein)kind deel wil nemen naar weizigt@dordrecht.nl en kom deze voorjaarsvakantie naar Weizigt!


Bij Weizigt kun je alleen met pin betalen.

 

vogelhusijeGa naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl