Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Vier je herfstvakantie bij Weizigt

Over een paar weekjes is het weer zover: herfstvakantie! Uiteraard heeft Weizigt dan ook weer allerlei leuks op het programma staan. Kom knutselen, knuffelen en een kijkje nemen onder water. Vervelen is er deze herfst dus zeker niet bij! Je kunt je vanaf nu aanmelden.


Waterdiertjes vangen


Ben jij een beetje muzikaal? Kom dan op dinsdag 17 oktober naar Weizigt voor de workshop Muziekinstrumenten maken. Blikjes, buizen en dopjes, overal zit muziek in.

Alle dierenvrienden verzamelen zich woensdag 18 oktober op Stadsboerderij Weizigt voor de workshop Junior Dierverzorging. Leer van alles over het gedrag van de dieren, verwen ze met een fijne borstelbeurt en maak de stallen weer lekker schoon. De dieren staan al te trappelen! Knutsel jij graag en ben je daarnaast ook nog een beetje technisch? Dan is de workshop Techniek op donderdag 19 oktober iets voor jou. Maak je eigen sleutelhanger, ketting of armband van gerecycled materiaal.

Benieuwd wat er nu allemaal leeft onder het wateroppervlak? Neem dan samen met de natuurgidsen van IVN Dordrecht een duik in de wereld van het water tijdens de vakantieactiviteit Waterdiertjes vangen op donderdag 19 oktober. Schepnetje, zoekkaart, loeppotje en jij bent er klaar voor!


Aanmelden

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Dit doe je door een mailtje met je gegevens te sturen naar weizigt@dordrecht.nl. Alle informatie over de vakantieactiviteiten bij Weizigt vind je hier.


Hopelijk tot in de herfstvakantie!


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl