Spring naar inhoud

Spring de zomer in met Groen doet goed

Het is zomer! Tijd om lekker naar buiten te gaan en de natuur te ontdekken. Donderdag 10 augustus en dinsdag 15 augustus organiseert Groen doet goed Dordrecht dan ook weer twee activiteitendagen in het groen. Meld je dus snel aan voor een, of meerdere, van de leuke, gratis, activiteiten in de Biesbosch of het Weizigtpark.

 

Varen, proeven, ontdekken en lekker bewegen in de natuur, dat staat er op het programma van Groen doet goed deze zomer. We nodigen je dan ook van harte uit om samen met je vriendjes en (groot-)ouders/verzorgers deel te nemen aan de superleuke gratis activiteiten.

Op donderdag 10 augustus duiken we de Biesbosch in en kun je je de hele dag onderdompelen in het groen. Stap bijvoorbeeld aan boord van fluisterboot De Sterling voor een vogeltocht. Je zult versteld staan van alle bijzondere diertjes die je tegenkomt. Zin in iets actiefs? Doe dan mee aan de Spannende Sportieve Speurtocht of ontdek de wilde kant van de natuur tijdens de Ruige Biesbosch Survival.

Dinsdag 15 augustus blijven we iets dichter bij huis maar zijn de activiteiten niet minder leuk. Ontdek in het Weizigtpark en op het terrein van Duurzaamheidscentrum Weizigt wat er allemaal leeft onder water, leef je uit tijdens de Sportieve Speurtocht en waag je op het spannende Beleefpad. Jij komt toch ook? PDF-bestandDownload hier de flyer. (942 kB)


Poster Groen doet goed

 

Doe ook mee!

Spring de zomer in en doe mee met Groen doet goed! Om zeker te zijn van je plekje, vragen we je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar patricia@hattricksport.nl. Deelname aan de activiteiten is gratis en beide locaties zijn goed bereikbaar met de fiets en auto. Alle informatie over het programma is te vinden op www.weizigt.nl/groen-doet-goed.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH Dordrecht



Factuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl