Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Nieuws

Raad en win een pompoen!

Komende woensdag opent Rechtstreex haar nieuwe wijkpunt bij Weizigt. Dordtenaren kunnen op de website van Rechtstreex producten bij boeren en makers uit de regio bestellen en deze op woensdagmiddag bij Weizigt afhalen. Ter ere van deze opening wordt de grootste, en zwaarste, pompoen uit de moestuin van Weizigt verloot.


Denk jij te weten hoeveel deze pompoen weegt? Vanaf woensdag 1 november tot woensdag 13 december kun je in het Informatiepunt op Stadsboerderij Weizigt, het nieuwe wijkpunt van Rechtstreex, raden naar het gewicht van deze enorme pompoen. Vrijdag 15 december, tijdens de levende kerststal op het terrein van Weizigt, wordt de winnaar bekend gemaakt. Degene die het dichtst bij het juiste gewicht zit, mag de pompoen mee naar huis nemen. Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan al het lekkers dat je met deze pompoen kunt maken? Kom dan snel langs en doe een gok!


Pompoen


Het wijkpunt van Rechtstreex bevindt zich in het Informatiepunt op Stadsboerderij Weizigt en is elke woensdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijk je op www.rechtstreex.nl/weizigt.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant




  • Genieten van lokale producten!                         www.rechtstreex.nl


Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH Dordrecht



Factuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl