Spring naar inhoud

Pasen bij Weizigt 2019!

Kom Pasen vieren bij Weizigt

 

paashaasjes

Op Tweede Paasdag, maandag 22 april, staat Weizigt helemaal in het teken van Pasen!

Zoals ieder jaar staan er weer allerlei feestelijke activiteiten op het programma. Kom knutselen, zoek en versier eieren, knuffel met de kuikens en laat je schminken. Jij viert Pasen toch ook bij Weizigt?

 

Speuren en kleuren

Ben jij een echte speurneus? In de Tuinen van Weizigt liggen overal eieren verstopt. Weet jij ze te vinden? Als je 5 eieren gevonden hebt, kun je deze inwisselen voor een echt ei dat je mag schilderen, versieren en mee naar huis mag nemen. Er zijn vijf zoekrondes van elk een half uur. De eerste ronde start om 10.30 uur, de laatste om 12.30 uur.

Naast speuren naar eieren kan er dit jaar ook weer geknutseld worden. Knip, plak en versier je eigen paashaasoren of ga aan de slag met een van de vrolijke kleurplaten. Uiteraard kun je je ook weer laten schminken en je om laten toveren tot een echte paashaas. Op de Stadsboerderij wacht een springkussen waar je je naar hartenlust uit kunt leven en natuurlijk ook naar de dieren kunt gaan kijken. Gelukkig is het dit jaar weer mogelijk om daar ook te knuffelen met de lieve kuikentjes.

Alle activiteiten starten om 10.00 uur en zijn om 14.00 uupasen19r afgelopen.

 

Koop nu je kaartje!

Kaartjes voor de paasactiviteiten zijn te koop vanaf zaterdag 23 maart in het Informatiepunt op de Stadsboerderij en kosten €3,50 per stuk. Het Informatiepunt is geopend op woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Op Tweede Paasdag zijn de kaartjes, indien er nog kaartjes over zijn, te koop bij de balie van het Koetshuis.

Kaartjes kunnen niet gereserveerd worden!

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Duurzaamheidscentrum Weizigt via (078) 770 8200.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH Dordrecht



Factuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl