Spring naar inhoud

Ontdek je talent tijdens Toppie Fissa

Op vrijdagmiddag 22 oktober viert Toppie Dordrecht feest in en om het Energiehuis. Bij Toppie Fissa ontdek je tijdens allerlei gratis activiteiten en workshops wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Kom sporten, ontdekken, spelen, muziek maken en nog veel meer. Vier je Toppie Fissa met ons mee?

Toppie Fissa

Dordtse helden

Daag elkaar uit voor een potje basketbal, leer allerlei toffe hiphop moves, speel een spannend spelletje of neem een kijkje door een microscoop in het pop-up natuurmuseum. Dit en nog veel staat er op het programma tijdens Toppie Fissa. Heel de middag kun je gratis meedoen aan allerlei verschillende workshops en activiteiten. Echte Dordtse helden op het gebied van sport, muziek, natuur, voeding en cultuur laten jou zien waar zij enthousiast van worden en nodigen je uit om ook mee te doen.

Toppie Fissa maakt onderdeel uit van de viering van Dordrecht 800 jaar stad. In plaats van terug te kijken op de geschiedenis geeft Toppie Dordrecht de helden van nu een podium. Het laat Dordtse kinderen zien welke talentvolle helden zoals sporters, muzikanten, dansers en biologen er in hun stad wonen. Door mee te doen aan de activiteiten ontdekken de kinderen hun eigen talenten en dat het voor iedereen mogelijk is om ook zo'n held te worden. Gewoon in je eigen stad!

 

Meld je aan!

Alle activiteiten op Toppie Fissa vinden plaats in en rondom het Energiehuis en zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Meedoen is gratis. Wel vragen we je je vooraf even aanmelden via de website van Toppie. In de activiteitenkalender op de site klik je op Toppie Fissa en volg je de stappen.

 

Toppie Fissa wordt georganiseerd door de partners van Toppie Dordrecht in samenwerking met Dordrecht 800. Daarnaast werkt Toppie Fissa samen met lokale partijen uit de omliggende wijken en buurtbewoners.

Voor meer informatie over de activiteiten en de partners van Toppie Dordrecht, kijk je op www.dordrecht.doemeemettoppie.nl.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl