Spring naar inhoud

Ontdek de Biesbosch met Groen doet goed

8 augustus 2018


Het is volop zomer! Tijd om naar buiten te gaan en de natuur te ontdekken. Vrijdag 24 augustus organiseert Groen doet goed Dordrecht een gratis activiteitendag in de Biesbosch voor alle Dordtse kinderen. Kom varen, speuren, bewegen en lekker eten! Jij komt toch ook?

 

Groen doet goedKom vrijdag 24 augustus naar de Biesbosch en dompel je onder in het groen. Stap aan boord van een fluisterboot en speur met een verrekijker naar alle bijzonder vogels die in de Biesbosch wonen. Liever iets actievers? Doen dan mee aan de sportieve speurtocht en ontdek de Biesbosch door middels van verschillende spelletjes.

Tussen de middag maken we onze eigen, gezonde, lunch klaar die we samen opeten. Buitenlucht maakt namelijk super hongerig!

We nodigen jou, je vriendjes en (groot-)ouders/verzorgers van harte uit om deel te nemen aan deze superleuke, gratis activiteiten. Saai binnen zitten met dit mooie weer? Dacht het niet! Jij komt 24 augustus lekker naar de Biesbosch voor een superleuke, actieve dag in het groen.

 

Doe ook mee!

Ontdek de Biesbosch en doe mee met Groen doet goed! Om zeker te zijn van je plekje, vragen we je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar patricia@hattricksport.nl. Deelname aan de activiteiten is gratis. De activiteiten vinden plaats rondom het zowel met de auto als de fiets goed bereikbare Biesboschcentrum aan de Baanhoekweg. Alle informatie over het programma is te vinden op www.weizigt.nl/groen-doet-goed en op de Facebookpagina Groen doet goed Dordrecht.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH Dordrecht



Factuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl