Spring naar inhoud
Home Inwoners Actueel Archief 2019 en eerder

Levende kerststal op Stadsboerderij Weizigt

20 november 2018


Op dinsdag 18 december hult Duurzaamheidscentrum Weizigt zich volledig in kerstsfeer! Breng een bezoek aan de levende kerststal op Stadsboerderij Weizigt en kom helemaal in de feeststemming. Weizigt nodigt iedereen, jong én oud, van harte uit om de feestdagen in te komen luiden.

 

It's beginning to look a lot like Christmas! Vlak voordat de feestdagen losbarsten, organiseert Weizigt een eigen kerstfeestje met allerlei sfeervolle activiteiten. Iedereen is van harte welkom de kerststal te komen bewonderen en met iets warms te drinken in de hand uit volle borst mee te zingen met echte kerstklassiekers. Ook kun je knuffelen met de boerderijdieren, een feestelijke kerstknutsel maken of je opwarmen bij een van de knapperende vuurtjes.  

Extra sfeervol is dat op dezelfde avond de kerstlichtjestocht, een initiatief van MEE Buurtwerk en de Activiteitencommissie Krispijn, door Krispijn weer gelopen wordt. De tocht start om 18.00 uur bij wijkcentrum De Koloriet en zal om 19.30 uur eindigen bij de levende kerststal. Iedereen die zin heeft om mee te lopen, is van harte welkom. Een sfeervollere start van de feestdagen bestaat niet!

 Kerststal

Doe gezellig mee!

De levende kerststal van Duurzaamheidscentrum Weizigt is op 18 december van 16.00 uur tot 20.00 uur te bezoeken op Stadsboerderij Weizigt. De toegang is gratis en iedereen, jong én oud, is van harte welkom. Het terrein van Weizigt is, ook na 17.00 uur, aan beide kanten (Markettenweg & Van Baerleplantsoen) geopend.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl