Spring naar inhoud

Het spettert in de Biesbosch!

UPDATE 15 OKTOBER 2020

I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen, wordt deze activiteit geannuleerd.


Woensdag 21 oktober organiseert Toppie Dordrecht een spetterende middag in de Biesbosch. Neem een duik in de wereld van water en kom naar de theatervoorstelling 'Foomps te water'. Deze bijzondere wezentjes gaan de strijd aan met de plastic soep. Zal het ze lukken om het water weer schoon te krijgen?


Foomps te water

 

Midden in de herfstvakantie kan je komen genieten van een avontuurlijke theatervoorstelling in de Biesbosch. De voorstelling wordt gespeeld door creatieve duizendpoot Tom Haage en illustrator/kunstenaar Mieke Driessen.

Zij nemen je mee in de wereld van de Foomps. Deze bijzondere wezentjes belanden als piraten op een bootje van papier. Opeens komen ze het Plasticmonster tegen en zinkt hun mooie boot. Samen met hun nieuwe vriendjes gaan de Foomps de strijd aan tegen het plastic en zwerfafval. Zal het ze lukken het water weer schoon te krijgen? Jouw hulp is daarbij hard nodig! Kom jij ook kijken naar deze avontuurlijke voorstelling vol humor en muziek? Na de voorstelling mag je zelf aan de slag en knutsel je eigen Foomp van allerlei verschillende soorten restmateriaal. Tover jij je Foomp om tot superheld, prinses of misschien wel een astronaut? Alles kan en mag!

Op avontuur gaan kan natuurlijk niet met een lege maag. Voor een lekker en gezond hapje en drankje wordt dan ook gezorgd.

 

Veilig voor iedereen

Natuurlijk wordt ook bij deze activiteitendag rekening gehouden met de coronamaatregelen. De voorstelling en workshop worden twee keer georganiseerd in een tent achter het Biesboschcentrum. Ouders kunnen buiten de tent, met wat warms te drinken, wachten. Zo kan iedereen voldoende afstand houden en kan deze activiteit op een veilige manier georganiseerd worden.

 

Ga mee op avontuur!

Kom jij ook kijken naar deze spannende voorstelling? De activiteit vindt plaats achter het Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53 in Dordrecht. De Foomps gaan twee keer op avontuur, om 13.00 uur en 15.00 uur. Er is steeds plaats voor 30 kinderen. Toegang tot de voorstelling is helemaal gratis, we vragen je wel om je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar em.baars@dordrecht.nl. Kijk voor meer informatie op www.biesboschcentrumdordrecht.nl en www.doemeemettoppie.nl.


Ga naar

Contact

Vacatures

Disclaimer

Colofon

Ook interessant

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bezoekadres

Van Baerleplantsoen 30

3314 BH DordrechtFactuur-/Postadres

Gemeente Dordrecht / DO221059

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht


Telefoon: 078 - 7708200

Telefoon Stadsboerderij: 078 - 7704412

E-mail: weizigt@dordrecht.nl